• CompleteCleaning

  Horeca personeel, afwassers

  Contact

CompleteCleaning

Afwassers Horeca personeel

Wij zijn specialist in het leveren van de juiste vakmensen voor elke klus.

Neemt u gerust contact met ons op. Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie en kennismaking.

Scherpste prijs & Top Service

Goed personeel is schaars. Schakel ons in om de juiste vakmensen te leveren.

Direct inzetbaar 24/7

Spoedservice. Vraag een gratis vergelijkende offerte aan en zie zelf hoeveel u kunt besparen!

Afwassers Amsterdam

Bent u op zoek naar afwassers in Amsterdam? CompleteCleaning is een schoonmaakbedrijf wat meer biedt dan alleen schoonmaak. Ook kunt u bij ons terecht voor afwassers in Amsterdam. Wij leveren onze diensten, waaronder het leveren van afwassers in Amsterdam, aan meerdere horeca zaken.

Wilt u meer weten over hoe wij de juiste afwassers kunnen leveren? En wellicht onze tarieven en leverings voorwaarden horen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en kennismaking. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw vragen stellen aan ons. Ons telefoonnummer is 085-0606262.

Op de website vindt u ook ons contactformulier. Wij nemen binnen 2 a 3 werkdagen contact met u op, na versturen van uw vragen / bericht per contactformulier.

Complete Cleaning biedt meer dan alleen afwassers in Amsterdam

CompleteCleaning is een schoonmaakbedrijf wat meer biedt dan alleen goede en complete schoonmaak. Ook zijn wij specialist in het leveren van vakkundig personeel. Deze diensten leveren wij veelal aan zakelijke klanten maar ook aan particuliere klanten.

Onze andere diensten zijn:

 • Schoonmaak
 • Bouwschoonmaak
 • Schilderwerken
 • Stukadoors
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Tegelzetters
 • Vloeronderhoud
 • Graffiti Verwijdering.

Heeft u hier vragen over? Of heeft u vragen specifiek over onze afwassers in Amsterdam?  Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Afwassers gezocht? Neem gerust contact op

Heeft u afwassers nodig? Wat uw wensen ook zijn voor afwassers, wij helpen u graag. U kunt voor meer informatie over onze schoonmaakster in Amsterdam telefonisch contact opnemen via Tel: 085 – 060 62 62. Of maak gebruik van ons contactformulier op de website.

U kunt een afwasser van CompleteCleaning inhuren in de omgeving van Amsterdam. Voor afwassers in Amsterdam die u vakkundig en goed kunnen helpen moet u bij CompleteCleaning zijn! Vraag daarom dan een vrijblijvende offerte bij ons aan voor afwassers in Amsterdam.

Mijn werk als schoonmaak medewerkster bevalt me erg goed. Met onze compleet schoon garantie maken we elke dag weer mensen blij. Complete Cleaning komt de afspraken na!

Mascha van DijkOffice Manager
Chat openen
1
Hallo,
Kunnen we u helpen?